Тема № 275467: Питання по безпосередній роботі з сервісом ОСББ-online / Автоматичне рознесення регулярних платежів, пов'язаних з витратами ОСББ


Додати повідомлення
admin Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Автоматичне рознесення регулярних платежів, пов'язаних з витратами ОСББ
Додано: 6 січня 2017 р. 11:27
З нами з:
01 січня 2010 р. Повідомлень: 1798
Gold Poster

Платежі, пов'язані з витратами ОСББ, на відміну від членських внесків, відображаються в бухобліку різними видами проводок. Очевидно, що без втручання користувача автоматизувати обробку таких платежів неможливо.

Але є можливість налаштовувати систему з метою обробки регулярних платежів, тобто таких, які повторюються з місяця в місяць (розрахунки з постачальниками, комісія банку і т.д.)

Наприклад, платіж:



відображається в бухобліку так:

Якщо натиснути "Зберегти і запам'ятати", то відбудеться перехід в вікно налаштування автоматичної обробки платежу:

Необхідно заповнити поле "Назва", та відредагувати поле "Призначення" таким чином, щоб воно не містило змінної частини. (В наведеному прикладі прибрано "за декабрь 2016г.").

Після збереження внесених даних, система буде використовувати їх при аналізі платежів по витратам і у разі співпадіння ЄДРПОУ отримувача, банк. рахунку отримувача, а також, якщо призначення платежу буде містити словосполучення "Комиссия РКО от зарплаты", то такий платіж обробиться автоматично.

Якщо вилучити дані з полів "Банк. рахунок" та "Призначення", то система буде перевіряти на відповідність лише ЄДРПОУ отримувача (приклад: компанія займається виключно Вивозом ТПВ - для нас не важливо, щоб банківський рахунок завжди співпадав, також неважливо, який текст буде в полі "призначення платежу", - завжди будемо розпізнавати однотипно).

У вікні "Перелік налаштувань обробки платежів" можна відредагувати або вилучити внесені Вами правила обробки.

 

Додати повідомлення