Тема № 289385: ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ В ОСББ / Резервне та автономне живлення вашої оселі з економією на сплаті за електроенергію


Додати повідомлення
Ігор1981 Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Резервне та автономне живлення вашої оселі з економією на сплаті за електроенергію
Додано: 6 березня 2023 р. 13:25
З нами з:
13 лютого 2023 р. Повідомлень: 2

Доброго дня! Ми імпортери інверторів SOLINVED турецького виробництва. І хотіли б запропонувати наше обладнання, яке допоможе вам за відсутності електрики, тобто під час перебоїв та можливих проблем з електроенергією, або допоможе зменшити загальну суму за споживання електроенергії (у випадку використання нашого обладнання разом з сонячними панелями і взагалі може зробити вас незалежними від постачання міської електроенергії). Наше рішення встановлюється один раз і на багато років, порівняно з генератором окупається вже на 2-й місяць, але далі не вимагає ніяких додаткових витрат. Додам, що ми даємо 12 місяців гарантії. Кількість обладнання, ціну яка б вас зацікавила, як і умови покупки зможемо обговорити. Додаткову знижку надаємо при придбанні обладнання.

Маємо надію що зможемо вам допомогти. Для розрахунку оптимального сценарію автономності ваших приміщень від міської електромережі, наші фахівці виходячи з потреб в електроенергії ваших квартир, розрахують оптимальне рішення для вас. Залишаємо вам ще зразок пропозиції на прикладі використання інвертора у квартирі та посилання на наш сайт де всі охочі зможуть ознайомитися більш детальніше з обладнанням.

https://4energy.in.ua

~/Uploads/Ігор1981/0f4ea88b-b1b6-4341-9cc8-e83b9940dbef.pdf
 

Додати повідомлення