Тема № 289240: ПРАВОВІ ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ / Спільне майно ОСББ , проблеми беззаконня та свавілля у використанні допоміжних приміщень багатоквартирного будинку


Додати повідомлення
Богдан Кравченко Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Спільне майно ОСББ , проблеми беззаконня та свавілля у використанні допоміжних приміщень багатоквартирного будинку
Додано: 25 грудня 2022 р. 0:21
З нами з:
24 грудня 2022 р. Повідомлень: 1

Моєму ОСББ у 2023 вже буде 15 років ! Як швидко , а здається що тільки ось недавно мені було 5 років і по нашим квартирам бігала ініціативна група та благала всіх відділитися від клятого ЖЕКа . Та й відділились слава Богу. А ле ж результат ??? Що було зроблено за ці майже 15 років ? Нічого ... 

За ці 15 років сталася окупація та повний демондаж бомбосховища ( 150м2) , тому що якомусь підприємцю закортіло відкрити там кафе яке так і не відкрив але площу викупив у мера 10 років тому , і зараз хоче її продати за 75 000 $.

Далі , стара котельня у підвалі будинку яка будувалась давно ще для автономного обігріву будинку коли ще по місту не було централізованого опалення , теж давно викупили під кафе у нашого мера (100м2) 

І ще два підвали по 100 метрів теж були продані і зараз просто стоять у руїнному стані , один з них теж намагаються продати за 20000 $ . 

Чому такий ажіотаж? Центр міста , Вулиця Гетьманська 30 , трафік як на Яворницького в Дніпрі.

Тим часом наш голова ОСББ : Образцов Дмитро Сергійович Який вважає себе таким професійним юристом вже 5 років займається хронічною бездіяльністю , загальні збори не скликає проблеми не вирішує взагалі . А тим часом будинку вже 70 , дірявому  даху так само , каналізаційним трубам у підвалі які зараз течуть до речі теж 70 , розбитій дорозі  у дворі - 70!

А і забув про напевне єдиний прохідний під'їзд у моєму будинку який теж окуповано ( 20 м2)

От і маємо вже 5 позик до суду про незаконне використання спільного майна осбб а саме допоміжних приміщень будинку !

Оренда в нас на червоній лінії до 500 грн за метр , окуповано ж в нас зараз майже 500 м2 спільного майна об'єднання!!!

Будь ласка ті хто вже стикались з даною ситуацією , підкажіть як краще діяти щоб якнайшвидше відсудити спільне майно ОСББ ,довести його до нормального стану ,здати в оренду та врятувати будинок🙏🙏🙏 Дякую.

ОСББ Центральний (м.Новомосковськ ,вулиця Гетьманська 30/Сучкова13)

 

Додати повідомлення