Тема № 287697: ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ / ТОВ "ВЕНБЕСТ" послуги охорони- тривожна та пожена сигналізація, фізична, системи відеонагляду, контролі доступу


Додати повідомлення
Andrei Jolud
ТОВ "ВЕНБЕСТ" послуги охорони- тривожна та пожена сигналізація, фізична, системи відеонагляду, контролі доступу
Додано: 17 березня 2021 р. 13:19
З нами з:
Повідомлень: 1

ТОВ «ВЕНБЕСТ»

Виконуємо всі види монтажних робіт з установки охоронних систем, пожежних систем і контролів доступу.  Установка охоронних систем в квартирах, будинках, технічних присіщеннях з повним підключенням їх на пульт швидкого реагування.

Ще недавно технічні приміщення( підвальне приміщення, горище, теплопункти, тощо) не представляли великого інтересу для «мисливців» за металами, але з установкою в них лічильників тепла, почастішали випадки злому цих приміщень.  За останні півроку в Києві зафіксовано більше 400 випадків крадіжок теплових лічильників, і кожен місяць кількість подібних злочинів зростає!

Вартість одного такого лічильника становить 15-30 тис. Гривень.  У разі крадіжки комунальні служби не встановлюють його повторно.

  Купуючи систему контролю з виведенням «тривожної кнопки» для технічного приміщення, Ви не тільки забезпечите власне майно, а й заощадите гроші.  Дана охоронна система обійдеться мешканцям набагато дешевше, ніж новий тепловий лічильник

Зв'яжіться з нами і наші фахівці приїдуть до вас в будь-яку точку Києва для розрахунку вартості і обговорення деталей.

Тарас - 067 616-03-60,

Анастасія 067 629-84-48,

Андрій-067 384-79-97

 

Додати повідомлення