Тема № 287235: ПРАВОВІ ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ / Створення громадської організації в підвальному приміщенні


Додати повідомлення
Dozor Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Створення громадської організації в підвальному приміщенні
Додано: 30 січня 2021 р. 13:18
З нами з:
30 січня 2021 р. Повідомлень: 1

Доброго дня.

Дуже потрібна ваша консультація.

В ОСББ один житель вирішив відкрити громадську організацію - притулок для тварин. Не поставивши до відома сусідів. Спочатку в підвалі зробив ремонт, без згоди на це сусідів. Потім поставив перед фактом голову ОСББ, що через тиждень буде відкриття цієї організації.Виявилося, що він виграв грант на такк організацію, і вже вклав гроші, на цей ремонт. І йому потрібно, щоб голова дала дозвіл, разом з підписами сусідів. Сусіди проти( не всі (двоє за)). Він терміново хоче проводити збори на переобрання голови. Через пару днів збори. Сьогодні зранку сусідці (літній бабусі) вибили двері (зробили дірку 30на 30 см). Залякує сусідів.

 Сусід неадекватний, агресивний, може підняти руку, в будинку не прописаний, живе в дружини.

Категорично проти такого притулку, тому, що це означає, що всіх котів і собак з міста і району будуть привозити до нас, це означає що буде сморід, багато чужих людей будуть ходити через наш підвал.

Порадьте, як правильно поводитися в такій ситуації, який алгоритм дій.

 
ОСББ127 Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Re: Створення громадської організації в підвальному приміщенні
Додано: 2 лютого 2021 р. 16:47
З нами з:
Повідомлень: 75
Gold Poster
Интересно как это он незаметно сделал ремонт и ПОТОМ поставил в известность председателя? А чем всё это время занимался председатель? Почему у этого человека есть вольный доступ в подвал к общим коммуникациям?  Этот человек явный махинатор. прежде чем подавать документы на грант он должен был получить согласие в доме. Вызывайте полицию. Захват общего имущества совладельцев
 

Додати повідомлення