Тема № 286945: Питання по безпосередній роботі з сервісом ОСББ-online / Переоформлення Договору на інформаційно-обчислювальне обслуговування


Додати повідомлення
Vyhtor Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Переоформлення Договору на інформаційно-обчислювальне обслуговування
Додано: 10 грудня 2020 р. 15:35
З нами з:
20 січня 2017 р. Повідомлень: 4

  •  На сторинці сайту є такий напис:Ми НЕ передаємо третім особам інформацію (в т.ч. будь-які персональні дані), що належить зареєстрованим на сайті ОСББ та ЖБК!
 Наше ОСББ зареєстроване в системі компанією яка до 30.11.2020 надавала послуги з ведення бух. обліку ОСББ. На сьогоднішній день. Договір розірвано.  ОСББ не має ні доступу до своєї бази, ні змоги повторно зареєструватись у системі. Всі звернення до адміністратору системи ігноруються. Є ОСББ - перша особа, є адміністратор сайту- друга особа. Чому ми повинні вирішувати питання надання доступу до своєї бази з третьою особою з якою ОСББ розірвало договірні відносини. Допоможіть отримати доступ до нашої бази даних, або повторно самостійно зареєструватись у системі.
 
support
Re: Переоформлення Договору на інформаційно-обчислювальне обслуговування
Додано: 16 грудня 2020 р. 23:20
З нами з:
27 листопада 2016 р. Повідомлень: 861
Gold Poster

Доброго дня!

Договір по даним ОСББ, підписаний не з будинком, а з УК, тому відповідно договору третя особа, це саме ОСББ, а інформаційні послуги ми надаємо УК, а не ОСББ.

 
Марина Ярошевская
Re: Переоформлення Договору на інформаційно-обчислювальне обслуговування
Додано: 21 грудня 2020 р. 14:40
З нами з:
8 липня 2017 р. Повідомлень: 3

Дивні у адміністратора сайту уяви про третю особу. Обробляються данні ОСББ без його згоди. УК має право обробляти данні ОСББ поки між ними є договірні відносини, з моменту припинення договору між УК та ОСББ, нічого не заважає адміністратору системи надати змогу ОСББ самостійно зареєструватись у системі та підписати свій власний договір. 

Марина
 
Vyhtor Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Re: Переоформлення Договору на інформаційно-обчислювальне обслуговування
Додано: 21 грудня 2020 р. 15:52
З нами з:
20 січня 2017 р. Повідомлень: 4

  • 5.3. Користувачу при використанні Сайту забороняється:
  • 5.3.1. Реєструвати Користувача від імені іншої особи, або замість неї («фальшивий акаунт»), або реєструвати групу (об'єднання) осіб або юридичну особу в якості Користувача. При цьому, можлива реєстрація від імені іншої фізичної особи за умови отримання необхідних повноважень у порядку та формі, передбачених законодавством України;
  Це витяг з правил користування сайтом, виходячи з вище вказаного УК без згоди ОСББ не мала права реєструвати ОСББ на сайті. А тим більше не надавати доступ голові правління ОСББ до бази будинку. А адміністратор сайту продовжує підтримувати права УК. ???
 

Додати повідомлення