Тема № 284854: ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ / Потурбуйтесь про зменшення витрат на оплату тепла вже зараз


Додати повідомлення
Григорій Петрович
Потурбуйтесь про зменшення витрат на оплату тепла вже зараз
Додано: 1 вересня 2019 р. 13:40
З нами з:
7 лютого 2019 р. Повідомлень: 1

Шановні керівники та співвласники багатоквартирних будинків

Забезпечити зменшення витрат на оплату теплової енергії в наступному опалювальному періоді на 20% - 35%, а також забезпечити комфортні умови перебування в будинку Ви можете вже зараз.

Для цього Вам достатньо заповнити Опитувальний лист, що додається, і направити його на нашу адресу. Ми узгодимо з Вами терміни виготовлення та встановлення у тепловому пункті Вашого будинку блочного вузла автоматичного погодного регулювання (дальше - ВЗ АПР), підготовимо для Вас цінову пропозицію на виконання всіх робіт з встановлення обладнання «під ключ», яка Вас приємно здивує.

Термін окупності всіх витрат гарантовано складає не більше одного опалювального періоду.

Загальний термін виконання робіт з впроваждення ВЗ АПР «під ключ»: 25 - 45 днів.

Виготовлене за Вашим Опитувальним листом обладнання буде встановлене у тепловому пункті Вашого будинку на місце  водоструминного елеватора, що демонтуєтьсяґ, без виконання зварювальних робіт. Тому тривалість робіт з встановлення ВЗ АПР не більше 4 годин, включаючи демонтаж елеватора. В звязку з цим всі роботи можуть бути виконані в будь-який час, в тому числі впродовж  опалювального періоду з відключенням подачі тепла на цей термін (до 4 годин).

   Опис обладнання, ціни та Опитувальний лист Ви можете завантажити за наступним посиланням:

Із зразком обладнанням можна ознайомитися в нашому Сервісному центрі, що знаходиться за адресою м. Київ, вул.. Магнітогорська, 1.

Е-mail: Вам необхідно зареєструватися для того, щоб переглядати прихований текст

Тел.: 044 209-03-37

         067 209-57-38

 
Kanton
Re: Потурбуйтесь про зменшення витрат на оплату тепла вже зараз
Додано: 10 січня 2020 р. 17:35
З нами з:
9 січня 2020 р. Повідомлень: 5

Как по мне самым лучшим способом будет экономии на тепле, это перейти на электрообогрев. Я недавно перешел и уже вижу первые результаты, платежка за электроэнергию не сильно возросла, за то на тепло очень упала, потому я рекомендую всем Вам необхідно зареєструватися для того, щоб переглядати прихований текст , окупится очень быстро, потому что тариф сейчас за централизованное отопление крайне велик, а эта система позволяет экономно использовать даже электроэнергию, потому разительных отличий не будет, за то станет в разы комфортнее и теплее. Рекомендую! 
 

Додати повідомлення