Тема № 283934: ПРАВОВІ ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ / Відповідальність членів ревізійної комісії при відкритій кримінальній справі


Додати повідомлення
No Name Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Відповідальність членів ревізійної комісії при відкритій кримінальній справі
Додано: 20 лютого 2019 р. 21:29
З нами з:
Повідомлень: 6

Відкрите кримінальне провадження по ОСББ 191 ч1.

Якщо коротко, то частина квартир мали клаптикове утеплення, на зборах було вирішено утеплити весь будинок, в усній формі було домовлено з жильцями цих квартир, що вони будуть платити тільки 50% від вартості робіт. Перерахунок буде в кінці утеплення. Ніхто ніякого перерахунку не зробив і фактично вимагають повної вартості робіт, при чому, демонтажу утеплення не було, та воно ніяк не фігурує в проекті.

Так от, зразу після робіт була проведена ревізія, де по наданим документам у ревізійної комісії не виникло питань, чому не провели цю компенсацію в 50%, хоча, можливо, це мало би бути трохи пізніше. Один з членів ревізійної комісії якраз мав таке клаптикове утеплення, але реально по документах зловживань ніяких де має - дебет з кредитом зходиться, гроші використовуються по призначенню і т.д. - в ревізії ніяких зловживань не знайшли, так як реально цим не фахівці чи експерти займаються, а прості жильці будинку.

Через пів року десь було відкрито провадження кримінальне по ОСББ (очікуються різні експертизи). Так от питання - якщо в усній формі, члени ревізійної комісії могли припускати, що є зловживання в діяльності ОСББ чи голови, але реально по документах їх не було знайдено, чи можлива якась відповідальність для членів ревізійної комісії, через відкриття кримінального провадження?

 

Додати повідомлення