Тема № 282290: ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ / Природний газ


Додати повідомлення
Віка1903
Природний газ
Додано: 2 травня 2018 р. 14:24
З нами з:
Повідомлень: 0

Доброго дня!!!

ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП» більше восьми років працює на ринку України та здійснює поставки природного газу багатьом підприємствам, серед яких ДП «СХІДГЗК», Державне підприємство "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (Філія "Вільногірський гірничо-металургійний комбінат", Філія "Іршанський Гірничо-збагачувальний комбінат"), ПАТ «Запорізький абразивний комбінат», ПАТ «Харківський плитковий завод», ТМ «Гаврилівські Курчата» та інші.
ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП», що здійснює свою діяльність на підставі ліцензії НКРЕКП на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу на території України, виданої на підставі постанови НКРЕКП від 01.06.2017 № 730, пропонує для потреб Вашого підприємства постачання природного газу.
Перевагами співпраці з ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП» є орієнтованість на клієнта, гнучкі умови оплати, повне забезпечення потреб клієнта у природному газі.
Ми принципово ставимося до виконання своїх договірних зобов’язань і постійно відчуваємо відповідальність за  належну якість роботи.
Співпраця з ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП» на дасть Вам можливість відчути переваги якісної роботи з постачання природного газу.
Сподіваємось на плідну та довгострокову співпрацю.

Регіональний менеджер
 м. Вінниця
Кузьменко Вікторія
v.kuzmenko@etg.com.ua
тел.  0432 572-574

Моб. 096 293 14 52

 

Додати повідомлення