Тема № 279037: Питання по безпосередній роботі з сервісом ОСББ-online / Юзабіліті


Додати повідомлення
MASTER RELAXa Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Юзабіліті
Додано: 23 червня 2017 р. 14:39
З нами з:
23 березня 2017 р. Повідомлень: 2

Доброго дня.
1. Прошу додати у верхнє меню кнопку "Перейти на головну сторінку мого будинку", так як іншого шляху крім кліків через особистий кабінет - немає.
2. Як варіант можна простим користувачам прибрати кнопку "ЦІНИ", її можна перенести у меню "бібліотека", та перейменувати в "методична допомога".
3. При входженні в розділ "Контакти" не підтягується номер мобільного телефону з особистого кабінету, і перейменувати в "Зворотній зв'язок"
4. В звичайного користувача немає можливості змінити e-mail, нагальне питання з огляду на прийнятий закон щодо заблокованих ресурсів.
5. В особистому кабінеті при відкриті сторінки проставляти поточний місяць, зараз там пустота. Та перейменувати в акті звірки взаєморозрахунків "Період з" в "По період" так як період з 01.01.08 по вибраний місяць. Якось розмежувати вибір друку квитанцій, так як досить не очевидні що дві функції які знаходяться поруч мають зовсім різний принцип опрацювання інформації. До того ж там де створюється пдф, його розриває на дві сторінки.
6. Дублювати можливість огляду співвласників на сторінці будинку, а не тільки у особистому кабінеті.
7. Розділ статистичних даних по будинку виводити списком в лівому меню, так як зараз для перегляду кожної статистики треба повертатись на попередню сторінку, та переобирати інше посилання і т.д.

Це з того що є наявним та складає найбільше незручностей.

 

Додати повідомлення