Тема № 278596: Ваші пропозиції по вдосконаленню сервісу ОСББ-online / Завантаження зареєстрованих осіб до реєстру особових рахунків з Exsel-файлу


Додати повідомлення
osbb-d14 Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Завантаження зареєстрованих осіб до реєстру особових рахунків з Exsel-файлу
Додано: 2 травня 2017 р. 16:15
З нами з:
9 березня 2017 р. Повідомлень: 5

Доброго дня. Було б дуже чудово і значно скоротиться час працівника осбб, якби була можливість загружати дані по мешканцям в реєстр особових рахунків з Exsel чи dbf файлів. В кожній квартирі проживає більше одного власника, та навіть, якщо і один мешканець, заносити дані вручну довго і не зручно, тим більше  он-лайн. В Реєстрі особових рахунків є функція імпорт файлів. Але при спробі вигрузити дані, видає повідомлення про відсутність стовпчика з особовими рахунками.  Придумайте, як це зробити, адже ОСББ-онлайн стає дедалі популярнішим у зв’язку із збільшенням кількості самих осбб.  
 
julyom15 Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Re: Завантаження зареєстрованих осіб до реєстру особових рахунків з Exsel-файлу
Додано: 10 серпня 2017 р. 20:16
З нами з:
Повідомлень: 10
Bronze Poster
Абсолютно погоджуюсь з дописувачем. Було б дуже зручно, якби існував імпорт файлу з даними зареєстрованих осіб - паспортні дані, код, дата народження, реєстрації . Вносити ці дані по кожному мешканцю через картку - НУ ДУЖЕ ДО ДОВГО І НЕ ЗРУЧНО.

Омельченко Юлия Григорьевна
 
osbb-d54 Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Re: Завантаження зареєстрованих осіб до реєстру особових рахунків з Exsel-файлу
Додано: 15 жовтня 2018 р. 1:41
З нами з:
26 червня 2018 р. Повідомлень: 3

Якщо неможливо зробити завантаження з файлу, то чи можна зробити так, щоб дати, які ми вносимо при заповненні даних на кожного зареєстрованого мешканця, щоб ці дати вписувати з клавіатури, а не вибирати з календаря. Ну це просто жах: замість того, щоб за 2 секунди набрати дату народження, наприклад, треба шукати необхідний рік(!) і все інше, клацаючи мишкою по 10 разів. Будь-ласка, спростіть життя бухгалтерів =) 
 

Додати повідомлення