Тема № 278391: ПРАВОВІ ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ / відшкодування енергетиками витрат за спільне використання електричних мереж


Додати повідомлення
Berdichev
відшкодування енергетиками витрат за спільне використання електричних мереж
Додано: 19 квітня 2017 р. 16:57
З нами з:
Повідомлень: 45
Silver Poster
Уряд прийняв рішення, що дозволить уникнути підвищення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій
12.04.2017 | 12:50 МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

Ми повертаємо практику відшкодування енергетиками витрат за спільне використання електричних мереж. Це дозволить уникнути підвищення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, коментуючи прийняття постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».

«Ми запобігли подвійному стягненню коштів зі споживачів за одні і ті самі послуги, а саме через тариф на утримання будинків та через тариф на електричну енергію», - зазначив Геннадій Зубко.

Він відзначив, що до складу тарифу включаються лише витрати з технічного обслуговування та поточного ремонту мереж, необхідні для електрозабезпечення будинку.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249909478&cat_id=244274160

Виникає питання, що робити для того, щоб дане рішення діяло? Що потрібно зробити Голові ОСББ? Може хто знає? Підскажіть.

 

Додати повідомлення