Тема № 259671: СТВОРЕННЯ ОСББ / На один будинок два ОСББ?


Додати повідомлення
dlyuba
На один будинок два ОСББ?
Додано: 26 березня 2016 р. 7:17
З нами з:
Повідомлень: 2

Звісно, що закон регламентує створення одного ОСББ в будинку. Але...

Є чотири будинки, у кожному  яких частина підїздів кооперативні, інші обслуговуються ЖЕКом. №33 - 2+1, №37 - всі кооперативні, №39 - 7+1, №41 - 7+2.

Постало питання сворення ОСББ. Підїзди, які обслуговує ЖЕК хочуть мати своє ОСББ, кооперативні - своє. Відбулися установчі збори, на яких було прийнято рішення створити ОСББ із кооперативних підїздів - №37 + 1 підїзд №33 + 1 підїзд №39. Це виглядає логічним, бо вони мають спільну щитову, комунікації тощо... 

Тепер постало питання реєстрації у якій відмовили на підставі того, що ОСББ має три різні адреси. Чи правочинно це зважаючи на спільні комунікації і територіальну цілісність?

Постає і друге питання, у разі реєстрації цього ОСББ чи може бути зареєстровані ОСББ для решти підїздів - 2 підїзди у №33 і 7 у №39. У будинку №41 - аналогічна ситуація, коли 7 кооперативних будинків хочуть відмінне від 2-х жеківських осбб. 

чи має закон виключення для таких випадків?

як бути у такому випадку? створювати ОСББ на будинок №37, а решту підїздів брати для обслуговування? і як бути мешканцям двох підїздів 41-го, які планували обєднатися з сімома підїздами 39-го?

 

Додати повідомлення