Тема № 235042: ПРАВОВІ ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ / Передача повноважень


Додати повідомлення
oknali
Передача повноважень
Додано: 24 березня 2015 р. 16:43
З нами з:
Повідомлень: 6

Я є головою будинку з 2007 року. Дуже багато зроблено,є і деякі плани-утеплення будинку. Наше місто виграло грант на умовах співфінансування(20% -кошти громади,решта-кошти міської ради та ЕС). З одного боку -хочу реалізувати проект(подати заявку),а з другого.....ЗМУЧИЛАСЬ. Хочу здати повноваження і бути,якщо буде потреба,помічником,а не основною ланкою. Маю намір зміти професію на більш жіночу. Виникло питання: ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ ТЕХНІЧНО? Головувати ніхто не хоче. Передати документи в правління? Чи можливо так? І ,якщо можливо,ТО ЯК? Як має виглядати акт передачі? І які документи передавати,які ні? Їх накопичилось БАГАТО за 7 років....Якщо я розпочну проект по утепленню,чи варто подумати про надання права підпису ЩЕ ОДНІЙ особі,щоб після складання повноважень проект не вмер? Прошу помогти мені,хто може!
 
vladimir
Re: Передача повноважень
Додано: 24 березня 2015 р. 17:02
З нами з:
Повідомлень: 555
Gold Poster
Просити правління щоб звільнили, це один протокол. Другий про передачу документів, уставу, печатки із строками і кому по Акту. Наказ про звільнення і розрахунок. А далі все почате не повинно вмерти з Вашою допомогою. 
 
oknali
Re: Передача повноважень
Додано: 24 березня 2015 р. 17:20
З нами з:
Повідомлень: 6

Правління -формальне. Тільки на папері. Все робила сама...Одна за всіх. Вбачаю в цьому помилку. Я можу написати заяву в правління,щоб був документ),на протязі місяца передати документи? Буде це правильно? І ще одне важливе питання: ЧИ ПОВИНА Я ВСІ ДОКУМЕНТИ ПЕРЕДАВАТИ за період 2007-2015р? Чи є якісь ОБОВ"ЯЗКОВИЙ ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ?
 
pashyrey
Re: Передача повноважень
Додано: 25 березня 2015 р. 1:06
З нами з:
Повідомлень: 589
Gold Poster
є компромісний варіант - ви залишаєтесь головою на громадських засадах, при цьому наймаєте на роботу керуюого. можна навіть не з числа членів ОСББ. такий варіант дасть вам змогу більш поступово передати справи та документи.
 
vladimir
Re: Передача повноважень
Додано: 25 березня 2015 р. 9:02
З нами з:
Повідомлень: 555
Gold Poster
Варіант добрий. Перелік документів ні ким не визначений. Якщо Ви член правління і не куди не тікаєте, то чого Вас це турбує. Передайте бухгалтеру печатку, установчі документи. Звіт обов'язково зробити треба на зборах і обрати членів правління, кошторис.
 
oknali
Re: Передача повноважень
Додано: 25 березня 2015 р. 15:23
З нами з:
Повідомлень: 6

Ну,тікати не збираюсь,а от поїхати в гості в братську країну маю намір...Тому і турбує питання передачі)Я ж навіть відпустки толкової не мала ні разу за 7 років по тій самій приничині:"НЕМА КОМУ ПЕРЕДАТИ СПРАВИ"....ДОЖИЛАСЯ!
 

Додати повідомлення