Тема № 234554: Питання по безпосередній роботі з сервісом ОСББ-online / Виправлення загальної площі


Додати повідомлення
osbb72
Виправлення загальної площі
Додано: 3 лютого 2015 р. 11:21
З нами з:
Повідомлень: 11
Bronze Poster
Доброго дня, маю питання : до нас звернувся мешканець квартири з уточненням загальної площі.По документах у нього площа менша , ніж була початково занесена.Я спробувала зкорегувати площу з початком цього року, але в результаті порушується звітність 2014 року по відомості нарахування по новій загальній площі.Як зкорегувати площу, щоб правільно було?Я думаю треба зробити в реєстрі особових рахунків графу ,де можна поставити дату зміни.
 
admin Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Re: Виправлення загальної площі
Додано: 3 лютого 2015 р. 12:25
З нами з:
01 січня 2010 р. Повідомлень: 1798
Gold Poster

Доброго дня. В даній ситуації необхідно в Реєстрі особових рахунків власнику закрити період січнем місяцем. І додати нового власника з тими ж персональними даними, але вже з новою площею і дату початку - лютий 2015.

 
ОСББ "Берізка" Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Re: Виправлення загальної площі
Додано: 19 березня 2019 р. 15:50
З нами з:
Повідомлень: 3

Якщо власник він і мешканець, його добавляти як мешканця з нового періоду??? Люди зробили ремонт- змінилась площа. Зробіть будь-ласка, щось простіше з варіантом коригування площі без цих додавань їх же, як нових власників та їх же як нових мешканців. Зміна площі в поточному місяці - зміна нарахувань починаючи з дати зміни площі....все.
 
bernata44
Re: Виправлення загальної площі
Додано: 1 лютого 2020 р. 21:38
З нами з:
10 липня 2018 р. Повідомлень: 45
Silver Poster
Мене теж цікавить це питання, в мене майже у всіх площа зміниться, було б добре, щоб можна було, якось дійсно по датах змінювати, а  то ми виявили проблему з неврахованими площами лоджій. Люди засклили лоджії і відповідно площа збільшується, лоджії великі це в декого на 3,5 м збільшуються площі. Тобто було б добре, щоб ще відмітили площа лоджій і балконів, бо там є коефіцієнти для розрахунку площ цих приміщень засклені і незасклені.
 
support
Re: Виправлення загальної площі
Додано: 17 лютого 2020 р. 22:45
З нами з:
27 листопада 2016 р. Повідомлень: 861
Gold Poster

Доброго дня!

Змінити площу можливо лише способом, який вказано вище, тільки в такому випадку, попередній період залишиться незмінним, а нарахування на нову площу буде проводитись з нового періоду, який Ви вкажете.

 

Додати повідомлення