Трафік з Банку: Економія часу, та зменшення ролі людського фактору.

Розмістив: admin, 25.12.2011, Категорія: "Блоги"
Переглядів: 11962

Що може бути кращим, ніж перекладання рутинної роботи на плечі комп'ютера? Сервіс ОСББ-online допоможе Вам в цьому. Ознайомтеся детальніше, та почніть використовувати час більш раціонально!

Якщо Ваше ОСББ приймає внески шляхом безпосередньої оплати мешканцем на розрахунковий рахунок об'єднання в банку, тоді у Вас є можливість скористатися додатковим сервісом ОСББ-online і зменшити витрати часу на ту роботу, яку повинні виконувати машини.

На даний час інтеграція реалізована з ПриватБанком. 

Суть сервісу полягає у автоматичному зарахуванні оплати по особовому рахунку у "Відомості нарахувань" на основі інформації, яку може надавати банк. Слід зазначити, що використання даного сервісу ніяким чином не впливає на недоторканність коштів на Вашому розрахунковому рахунку. Мова йде лише про односторонній потік інформації: з банку - напряму у Вашу відомість. Усі паролі, електронні ключі та будь-яка інша конфіденційна інформація залишається у Вас і для активації запропонованого нами сервісу не потрібна.

Що потрібно Вам зробити для активації даного сервісу.

 

  • Створити додатковий обліковий запис на сайті ПриватБанка (для формування виписок по розрахунковому рахунку).
  • Звернутися до менеджера ПриватБанка по роботі з юридичними особами з проханням авторизувати створений обліковий запис для Вашого ОСББ.
  • Налаштувати автоматичне розпізнавання платежів.

На нашому сайті опубліковано відео-матеріал, який допоможе Вам виконати всі необхідні налаштування. 

Після цього Вам залишається лише контролювати роботу системи, і лише час-від-часу вносити поправки!

 При виникненні додаткових запитань, звертайтеся до нас за допомогою контактної форми.