Тема № 283722: ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ В ОСББ / Відмова у відкритті магазину на першому поверху


Додати повідомлення
Grifon Автор повідомлення відслідковує зміни в цій темі
Відмова у відкритті магазину на першому поверху
Додано: 30 січня 2019 р. 23:56
З нами з:
30 січня 2019 р. Повідомлень: 1

Всім доброго дня.

прошу Вас дати мені відповідь на таке проблемне питання.

Я проживаю у багатоквартирному будинку, який підпорядкований до ОСББ. В цьому будинку я маю квартиру на першому поверсі. Та вирішив цю квартиру переобладнати під магазин з виходом на червону лінію. Однак на загальних зборах мешканців будунку за участі голови будинку, було вирішено мені відмовити в цьому питанню з приводу того, що будинок вже старий та знаходиться за крок до неексплуатоційного. Тим самим ніяких підтверджуючих фактів цього мені не надали, лише слова. Також на зібрання прийшло 20% від загальної кількості мешканців будинку. 

Чи маю я право звернутись до місцевої ради або будь-кого іншого за даним факто? Дякую

 
osbb.dim20
Re: Відмова у відкритті магазину на першому поверху
Додано: 4 лютого 2019 р. 17:47
З нами з:
Повідомлень: 303
Gold Poster

Для начала Вам надо знать, было ли общее собрание и были ли Вы законным образом уведомлены о нем. Законное уведомление - заказное письмо (даже если не получали, но должно быть уведомление с почтового отделения) или лично под расписку.

Далее, если собрание было - у Вас есть возможность знакомиться с протоколами собрания. Собрание - это не только те 20%, что пришли, но и письменный опрос в течение 15 дней после. Попросите протокол, если голосов хватает, тогда можете попробовать обратиться в суд.

 

Додати повідомлення