Тема № 274976: ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ В ОСББ / приватизація прибудинкової території


Додати повідомлення
gasitsa.svitlana@yandex.ru
приватизація прибудинкової території
Додано: 14 грудня 2016 р. 22:41
З нами з:
17 листопада 2016 р. Повідомлень: 4

у порядок денний наступних загальних зборів внесене питання щодо приватизації прибудинкової території. зрозуміло, що потрібні будуть гроші для оформлення необхідних документів. і не малі! постає питання: "чи актуальна ця тема, можливо краще почати з найбільш  важливих проблем, які будуть зрозумілі людям " що дасть приватизація землі навколо будинку кожному окремому мешканцю? Голова правління каже про те, що  це узаконить право Обєднання брати  плату за гаражі, що розміщені  навколо будинку.мені, здається, що плата за приватизацію не покриє витрати за аренду! порадьте, будь ласка, як бути у даній ситуації? 
 
pashyrey
Re: приватизація прибудинкової території
Додано: 15 грудня 2016 р. 9:04
З нами з:
Повідомлень: 589
Gold Poster

дивне бажання у голови. не може гараж стояти на прибудинковій території. Або гараж незаконний, або ви претендуєте на чужу землю (ту яка не є прибудинковою).

приватизація потягне за собою обовязок платити за неї податок, який може виявиться більшим ніж дохід від гаражів. Розмір податку встановлює місцева влада.

на мою особисту думку єдиний "плюс" для осбб від приватизації землі це в такий спосіб убезпечити себе від появи на цій землі якихось новобудов (інших жилих будинків, офісів, кіосків, гаражів). Інших плюсів я не бачу.

 

Додати повідомлення